Grafisk design & Trycksaker

Jag älskar att jobba med färg och form – att få se en idé gestaltas till en färdig produkt. Jag hjälper gärna till med att formge till exempel annonser, affischer, foldrar, stortavlor, ja, alla möjliga typer av marknadsföring – oavsett om det gäller print eller digitalt!

Vad du nu än behöver för tryckt material så kan jag hjälpa dig. I tryck ingår det allt från broschyrer till affischer, storbilder, rollups och flyers. Jag kan skapa en ny design eller anpassa ett redan existerande formspråk till vad du behöver. Sedan skapar jag en tryckfärdig fil och kan även ha kontakt med tryckeriet. Jag gillar att jobba med hela processen – allt från själva innehållet till val av papper och tryckmetoder.

Allt för att slutprodukten ska bli perfekt.

Grafisk profil &
Logotype

En grafisk profil är att skapa en helhet för all design i ditt företag. Den innehåller oftast logotyp, färger, typsnitt och eventuellt andra element som gör att ditt företag står ut! Med en konsekvent design, som är specialgjort för just ditt företag, så blir det lättare för er att nå ut med era tjänster eller produkter. 

 

Låt mig hjälpa ditt företag att se snyggare ut!

Digital design &
Sociala medier

Din hemsida är bland den viktigaste kommunikationskanal som ditt företag har. De flesta människor googlar innan de köper en vara eller tjänst. Jag hjälper dig gärna att ta fram en snygg, välorganiserad webbplats som bjuder in besökarna till dig, ditt varumärke, dina varor och tjänster.  

För att arbetet du lägger ner på sociala medier ska ge resultat krävs en strategi och en kontinuitet. Känner du stress över alla inlägg du inte hinner publicera? Låt mig i så fall hjälpa till. Jag kan hjälpa er med en strategi, agera rådgivare eller ta hand om allt som har med de sociala kanalerna att göra. Då får du mer tid att göra det som du kan bäst – driva ditt företag framåt.

Säker drift

Om du låter mig hjälpa er att göra er hemsida kan jag även erbjuda tillgång till en molnbaserad server. Den är specifikt anpassad för att drifta WordPressbaserade webbplatser. Fördelarna med denna serverlösning är många men bland annat får ni optimerade laddningstider av er hemsida men det viktigaste av allt: övervakning av intrång, daglig backup och säkerhetsuppdateringar mm.

Denna serverlösning minskar med andra ord risken för att er sida ska bli hackad. Har du redan en WordPressbaserad hemsida idag men vill få tillgång till dessa fördelar så är det givetvis också lösbart.