Inredning

Vem vill inte leva och bo i ett trivsamt och funktionellt hem? Låt mig förverkliga dina inredningsdrömmar! Vid det första kostnadsfria mötet gör jag ett hembesök för att prata om dina behov och önskemål. Efter vårt mötet får du en offert på det du vill ha hjälp med. Efter att du godkänt offerten träffas vi sedan för avstämning och avslutar med ett komplett förslag och i det ingår:

* Moodboard
* Färgsättning
* Inköpslista

 

Offentlig miljö

Kundens första intryck av er offentliga miljö är mycket viktig då den ska signalera ert företags image och varumärke. Redan i entrén ska ni visa vilka ni är och vad ni står för.

En trivsam och välplanerad arbetsplats gör stor skillnad både för kunderna och personalens välbefinnande. Liksom i alla miljöer är det är ofta de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Jag kan hjälpa er att uppnå detta utifrån era förutsättningar.

Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt möte där vi tillsammans går igenom era förväntningar. Därefter får ni en offert från mig.

Tillsammans skapar vi er bästa företagsmiljö!

Homestyling

Lyft fram bostadens fulla potiential för en framgångsrik försäljning!  Varje bostad är unik och jag hjälper dig att framhäva din bostad till det fantastiska hem det är för att skapa bättre förut-
sättningar till fler spekulanter och högre slutpris. Mitt motto är att redan vid visningen ska de potentiella köparna mentalt ha flyttat in, det är då homestylingen verkligen har lyckats. 

Jag utgår gärna från möblerade rum och skapar de bästa förutsättningarna efter det som redan finns. Du får förslag på vad du bör plocka bort eller tillsätta i form av  textiler, belysning, blommor/växter och övriga detaljer för att lyfta bostadens karaktär och maxa dess potential.

Homestyling är avdragsgillt, läs mer här.