Möt Jenny, Grafisk Formgivare i Ystad

Om mig

Jag som driver Sweet Magnolia heter Jenny Tejle och är en positiv och kreativ grafisk designer samt också certifierad inredare/homestylist, med utbildning från Berghs School of Communication och Inredningsakademin.

Jag har många års erfarenhet som grafisk formgivare på stora och små företag. Jag har jobbat som Marknadsansvarig på ett stort modeföretag de senaste 11 åren. Jag har kunskapen att vara flexibel, lyhörd och idéstark, men också snabb och noggrann. Jag är van att vara självgående, ta initiativ och få saker att hända.

Jag brinner för färg, form och inredning. Mitt mål är att ge en personlig service och leverera skräddarsydda designlösningar på högsta nivå, i stort och smått – vare sig det gäller grafisk formgivning, webbplatsdesign eller fotografering!

”The only way to do great work is to love what you do”

– Steve Jobs